Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] SkriptChat - Zarządzanie chatem!

Blezur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1393104399-U815923.png

Witajcie, zrobiłem sobie chwilę przerwy od MPC i napisałem skrypt na chat.

Jego funkcje:

• Ograniczenie czasowe dla gracza 5 sekund, dla VIPa 2 sekundy. Jeżeli napisze ktoś przed dozwolonym czasem pisze mu dokładnie ile musi odczekać.
  • Włączanie/wyłączanie ograniczenia.
  • Możliwość wyłączenia chatu.
  • Możliwość zostawienia chatu tylko dla VIP.
  • Permisja, z którą można zawsze pisać.
  • Czyszczenia chatu.
  • Informacje o chacie.

mVAZWDX.png

•   /chat global on/off   - Włączanie/wyłączanie chatu dla wszystkich. (chat.admin)
  •   /chat vip on/off  - Włączanie w yłączanie chatu dla VIP [Musi być wyłączony chat global.] (chat.admin)
  •  /chat ograniczenie on/off  - Włączanie/wyłączanie ograniczenia na chacie. (chat.admin)
  •  /chat pomoc  - Menu pomocy. (chat.admin)
  •  /chat czysc  - Czyszczenie chatu. (chat.admin)
  •  /chat  - Informacje o chacie w aktualnym momencie. (bez permisji)
  •  Pisanie co 2 sekundy.  (chat.vip)
  •  Pisanie co 5 sekund . (brak permisji)
  • Pisanie bez limitu. (chat.admin lub chat.nolimit)

ludeoTr.png

U2IKKn2.pnghfByDCI.pngwZcMH8k.png

QjgrXC8.png

uFEFL1n.png

pumn.png

h0IS4c0.png

gqxg.png

m5V1VMZ.png

950BqQi.png

http://pastebin.com/sbvj69ds

RAW

http://pastebin.com/raw.php?i=sbvj69ds

UwfV5FB.png

*Za napisy dziękuje użytkownikowi Kacki.

Opublikowano

Świetny skrypt! Używamy go na naszym serwerze (w budowie)! Dopracowany, użyteczny. Bardzo fajna jest funkcja włączenia ograniczenia przez komendę, po prostu fajny.

Wcale nie był pisany w 10 minut xD

Opublikowano

Który to z kolei skrypt na chat? Tak trudno się wysilić i napisać skrypt z własnym pomysłem, ew. plg? 

Żeby offtopu nie było bo Kacki zgłosi. Ile go pisałeś? 15 min? Mógłbyś dodać więcej opcji 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Bardzo fajny skrypt użyje go na moim serwie +

» Szukam WSPÓŁWŁAŚCICIELA «

Serwer bedzie miał 100 slotów, więcej info na PW

Opublikowano

Eh, ludzie dajcie sobie już spokój z tymi skryptami na chat jest ich już tysiące i cały czas ktoś udostępnia nowy. Robi się to żenujące i denerwujące, naucz się wyższych podstaw i napisz coś ciekawego co jeszcze nie było.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Eh, ludzie dajcie sobie już spokój z tymi skryptami na chat jest ich już tysiące i cały czas ktoś udostępnia nowy. Robi się to żenujące i denerwujące, naucz się wyższych podstaw i napisz coś ciekawego co jeszcze nie było.

Ten skrypt pisałem do serwera kackiego, nigdzie nie zauważyłem, żeby był skrypt z możliwością chatu włączonego tylko dla VIP (w górę), możliwości wyłączenia ograniczenia, informacji o aktualnym stanie chatu (czy jest tylko dla vip itd.).

@down Tylko nie każdemu się chce. :)

Opublikowano

Ten skrypt pisałem do serwera kackiego, nigdzie nie zauważyłem, żeby był skrypt z możliwością chatu włączonego tylko dla VIP (w górę), możliwości wyłączenia ograniczenia, informacji o aktualnym stanie chatu (czy jest tylko dla vip itd.).

Takli skrypt to jest chwila roboty, każdy głupi może poświęcić kilka minut i napisać takie coś. Dla chcącego nic trudnego.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

To że większa liczba skrypterów/administratorów serwerów potrafi to nie znaczy że wszyscy, ale mimo to jest już wiele takich skryptów, ale dam like za chęci :)

logo-mpc.png

Opublikowano

Świetny skrypt prosty i bardzo łatwy w użyciu ;) PS: Skąd masz te grafikę np. Chat Skript - Sam ją zrobiłeś czy przez jakiś generator ;p

Opublikowano

Świetny skrypt prosty i bardzo łatwy w użyciu ;) PS: Skąd masz te grafikę np. Chat Skript - Sam ją zrobiłeś czy przez jakiś generator ;p

*Za napisy dziękuje użytkownikowi Kacki. - Czyli @Kacki wykonał je dla mnie. :)

BTW. #Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...